Förnybara energikällor: vägen till en hållbar framtid

Introduction Forums Using the EnergyPLAN Tool Förnybara energikällor: vägen till en hållbar framtid

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #88920
  logra tigra
  Participant

  Förnybara energikällor: vägen till en hållbar framtid.
  Building Sustainability 18 – en ledande konferens för hållbart samhällsbyggande – arrangerad av staden Stockholm och Swedish Green Building Council.
  För fjärde gången presenterar Swedish Green Building Council och staden Stockholm “Building Sustainability 18”. Under två dagar belyser vi problem och lösningar genom hela processen med samhällsbyggande, från planering och byggande till förvaltning. Ta chansen att samtala med ledande experter och beslutsfattare på den mest betydelsefulla sammankomsten under året.
  Miljöaspekter av byggnadsrekonstruktion: bevarande av kulturarv och minskning av negativ påverkan https://buildingsustainability18.se/
  Building Sustainability 18 är mycket mer än bara en konferens. Det är en plattform där människor från olika delar av samhället samlas för att dela kunskap, erfarenheter och idéer om hur vi kan bygga en mer hållbar framtid. Genom att samla experter, beslutsfattare, forskare, innovatörer och praktiker främjar konferensen en holistisk syn på hållbarhet och samhällsbyggande.
  En av de mest imponerande aspekterna av Building Sustainability 18 är det stora antalet fallstudier som presenteras. Med över 30 fallstudier som visar goda exempel på hållbart samhällsbyggande ger konferensen en konkret inblick i hur olika projekt och initiativ kan bidra till en mer hållbar utveckling. Från energieffektiva byggnader till innovativa stadsplaneringsstrategier, dessa fallstudier visar på mångfalden och kreativiteten inom hållbarhetsområdet.
  Men Building Sustainability 18 handlar inte bara om att visa upp framgångshistorier. Det är också en plats för ärliga samtal och debatter om de utmaningar och komplexiteter som är förknippade med hållbart samhällsbyggande. Genom att inkludera olika perspektiv och röster skapar konferensen en dynamisk miljö där kontroversiella frågor kan diskuteras och nya idéer kan födas.
  En av de viktigaste delarna av Building Sustainability 18 är nätverkandet och möjligheten att skapa nya affärskontakter. Genom att samla människor från hela landet främjar konferensen samarbete och kunskapsutbyte mellan olika sektorer och branscher. Detta är avgörande för att accelerera övergången till en mer hållbar framtid och för att möta de utmaningar som vi står inför i dagens samhälle.
  Building Sustainability 18 är en unik möjlighet att lära, inspireras och engagera sig i arbetet med att skapa en mer hållbar framtid. Genom att främja kunskapsutbyte, debatt och nätverkande spelar konferensen en viktig roll i att driva på utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle. Så varför ska du missa det? Kom och delta i Building Sustainability 18 och vara en del av förändringen mot en mer hållbar värld.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.